Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
oder 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
oder 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
oder 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1430 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 14 g
- Ballaststoff
- 12 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Garlic and White Bean Stew
50min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min