Geräte & Zubehör
Chestnut and Cranberry Stuffing
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
8 portions
Zutaten
-
dried cranberries100 g
-
ruby port50 g
-
onions quartered70 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
garlic cloves2
-
sausagemeat broken in pieces450 g
-
breadcrumbs140 g
-
cooked chestnuts, peeled roughly chopped140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, chopped2 Tbsp
-
fresh thyme leaves½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
medium egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14.3 g
Kalorien
1291 kJ /
309 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
33.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Cranberry Sauce
1 Std.
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Christmas Bread Sauce
15 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Apricot and Nut Stuffing
45 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Cauliflower Cheese
50 Min