Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
TM6 TM5

Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling

3.4 (5 Bewertungen)

Zutaten

Hazelnut Meringue

  • sunflower oil, for greasing
  • 250 g caster sugar
  • 230 g egg whites (approx. 5 large egg whites)
  • 1 tsp cream of tartar
  • 150 g hazelnuts, with skin

Filling

  • 75 g toffees (e.g. Werthers)
  • 1 banana (approx. 120 g)
  • 100 g cream, min. 30% fat, chilled

Topping

  • 100 g dark chocolate (50% cocoa solids), cut in small pieces
  • 80 g cream, min. 30% fat
  • 1 tsp natural vanilla extract

Cake Assembly

  • 50 g dark chocolate, one piece
  • 35 g hazelnuts, blanched, roasted

Nährwerte
pro 1 slice
Kalorien
1461 kJ / 349 kcal
Protein
6 g
Kohlenhydrate
34 g
Fett
21 g
Ballaststoff
2.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte