Geräte & Zubehör
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
12 slices
Zutaten
Pastry
-
caster sugar90 g
-
orange thin peelings of skin only¼
-
plain flour250 g
-
unsalted butter cold, diced175 g
-
egg yolk from medium egg1
-
water chilled2 Tbsp
-
medium egg beaten1
Filling
-
double cream390 g
-
liquid glucose2 Tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets365 g
-
orange liqueur25 g
-
unsalted butter diced85 g
Serving
-
honeycomb50 g
-
crème fraîche for serving
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
6.1 g
Kalorien
2580 kJ /
617 kcal
Fett
47.3 g
Kohlenhydrate
41.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Piped Raspberry Mousse
1 Std.
Crêpes Suzette
35 Min
Fresh Fruit Tarts
7 Std. 5 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 Std. 10 Min
Apple and Blackcurrant Pie
2 Std.
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25 Std. 40 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min