Geräte & Zubehör
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
12 slices
Zutaten
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
5.4 g
Kalorien
1816 kJ /
434 kcal
Fett
21.2 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Applesauce Cake
1 Std. 15 Min
Quick Christmas Cake
2 Std. 25 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 Std. 30 Min
Lemon Tart
4 Std. 30 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min