Geräte & Zubehör
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
12 slices
Zutaten
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
5.4 g
Kalorien
1816 kJ /
434 kcal
Fett
21.2 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 godz. 10 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Christmas Cake
517 godz. 45 min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2 godz. 20 min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4 godz.
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Rhubarb Ice Cream
36 godz. 25 min
Rhubarb Crumble
55 min