Kompatible Versionen
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Chicken and rice
- 250 g jasmine rice
- 1200 g water, plus extra as required
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters
- 3 spring onions/shallots, cut into thin slices, to serve
- 20 fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve
- 100 g cucumber, cut into thin slices, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2160.8 kJ / 514.5 kcal
- Protein
- 46.1 g
- Kohlenhydrate
- 65.4 g
- Fett
- 6.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.7 g
- Ballaststoff
- 2.7 g
- Natrium
- 3303.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Asian chicken noodle salad
45min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Malay-style coconut chicken
25hod. 40min
Wonton soup
1 godz.
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Char siew sauce
10 dk
Curry laksa
45min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.