Geräte & Zubehör
Miso fish with Asian greens
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 24 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1878.6 mg
Protein
41.1 g
Kalorien
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
26.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min