Geräte & Zubehör
Nam Jim
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
200 g
Zutaten
-
garlic cloves2
-
fresh long green chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves, roots and stems6 sprigs
-
spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters2
-
palm sugar1 tbsp
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
-
peanut oil30 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
195.3 mg
Protein
1.4 g
Kalorien
286 kJ /
68 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Chilli lime sauce
5 Min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 Std. 50 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.
Smashed pea and bean dip
30 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min