Geräte & Zubehör
Six-layer cake
Vorbereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 5 Std. 45 Min
24 portions
Zutaten
White chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream330 g
-
white chocolate broken into pieces900 g
Cakes
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing300 g
-
plain flour1020 g
-
white sugar810 g
-
baking powder3 tbsp
-
salt3 pinch
-
full cream milk750 g
-
natural vanilla extract3 tsp
-
eggs6
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
244.2 mg
Protein
10.5 g
Kalorien
3408.8 kJ /
811.6 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
24.3 g
Kohlenhydrate
109 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hip Hip... Hooray!
85 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chocolate chip muffins
40 Min
Butter biscuits
50 Min
Buttercream icing
10 Min
Marshmallow icing
7 Std. 40 Min
Fairy doll cake
2 Std. 20 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Pancake and fruit kebabs
1 Std.
Pinwheel biscuits
26 Std. 40 Min
Simple butter biscuits
3 Std. 20 Min
Gravity cake
2 Std.
Basic vanilla cupcakes
35 Min
Pikelets
35 Min