Geräte & Zubehör
Apple Rose Tart
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
10 slices
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter cold, diced170 g
-
plain flour220 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water cold45 g
Filling
-
lemon thin peelings of half and juice for glaze (approx. 25 g)1
-
granulated sugar80 g
-
cooking apples (e.g. Bramley), peeled, cored, quartered600 g
Apple Rose
-
red apples cored, halved, thinly sliced (1 mm) (approx. 520 g)4
-
lemon juice (approx. half a lemon)15 g
-
granulated sugar20 g
-
water300 g
Glaze
-
apricot jam60 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
23 mg
Protein
3.1 g
Kalorien
1382 kJ /
330.3 kcal
Fett
14.7 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
49.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet
80 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chocolate and Cream Cheese Tart
4 Std. 30 Min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Carrot Cake
2 Std. 30 Min
Millionaire's Chocolate Tart
2 Std. 20 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Banana Cream Pie
4 Std. 15 Min
Red Grape and Olive Oil Cake
1 Std. 40 Min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 Std. 30 Min
Sultana and Cranberry Rolls
14 Std. 25 Min
Vanilla Bean Marshmallows
2 Std. 15 Min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 Std. 15 Min
Cinnamon and Date Twists
50 Min