Geräte & Zubehör
Apple Rose Tart
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
10 slices
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter cold, diced170 g
-
plain flour220 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water cold45 g
Filling
-
lemon thin peelings of half and juice for glaze (approx. 25 g)1
-
granulated sugar80 g
-
cooking apples (e.g. Bramley), peeled, cored, quartered600 g
Apple Rose
-
red apples cored, halved, thinly sliced (1 mm) (approx. 520 g)4
-
lemon juice (approx. half a lemon)15 g
-
granulated sugar20 g
-
water300 g
Glaze
-
apricot jam60 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
23 mg
Protein
3.1 g
Kalorien
1382 kJ /
330.3 kcal
Fett
14.7 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
49.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet
80 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Chocolate Ice Cream
31 Std.
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min
Steamed wholemeal bread
2 Std.
Marzipan
10 Min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 Std. 30 Min
Plum Christmas Wheels
2 Std.
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Orange Sponge
2 Std.
Mocha Cake
2 Std. 5 Min
Scandinavian Rye Bread
27 Std.