Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
TM6 TM5

Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle

4.3 (480 Bewertungen)

Zutaten

Chicken

  • 700 g chicken breast, cut into strips (approx.1 cm)
  • 50 g lemon juice

Spinach and almond pesto

  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 30 g blanched almonds
  • 1 garlic clove
  • 100 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp fine sea salt

Pasta

  • 1200 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • salt, for seasoning
  • ground black pepper, for seasoning
  • 400 g tagliatelle pasta nests (see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
3598.3 kJ / 856.8 kcal
Protein
58.3 g
Kohlenhydrate
69.6 g
Fett
37.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Ballaststoff
5 g
Natrium
636.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte