Geräte & Zubehör
Asparagus and Hollandaise Tart
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
salt½ tsp
Topping
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water500 g
-
fine asparagus250 g
-
unsalted butter diced190 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
4 ½ tsp vinegarlemon juice4 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24.3 g
Kalorien
4421 kJ /
1057 kcal
Fett
87.2 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everything Easter
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Potato Farls
1 Std. 10 Min
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 Std. 5 Min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.
Tomato Pie
3 Std.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Mini Vegetable Frittatas
35 Min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 Min