Geräte & Zubehör
Pink Salad
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
white cabbage cut in pieces300 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
beetroots cooked, cut in pieces300 g
-
olive oil125 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
Worcestershire sauce¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3 g
Kalorien
1062 kJ /
254 kcal
Fett
22.3 g
Kohlenhydrate
10.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Beetroot Salad
10 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Soda Bread with Feta
30 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 min