Geräte & Zubehör
Yoghurt en muntdressing
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 porties
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
verse muntblaadjes½ bos
-
verse peterseliebladeren½ bos
-
yoghurt, 10% vet200 g
-
room100 g
-
citroensap1 el
-
gemalen komijn½ tl
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
2 g
Kalorien
601 kJ /
143 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min