Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1440 g water
- 300 g short-grain white rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
- 60 g Chinese cabbage, cut into pieces (2 cm)
- 100 g onions, cut into thin slices (2 mm)
- 40 g carrot, cut into thin slices (2 mm)
- 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (optional)
- 10 - 12 large raw prawns (approx. 170 g), peeled and deveined
-
300
g clams, shells scrubbed
oder 300 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded - 250 g raw squid rings
- 75 g Japanese soy sauce (see Tips)
-
60
g sake
oder 60 g rice wine - 1 tsp salt
- 2 tsp light sesame oil
- 80 g miso paste
- 5 pinches wakame flakes (see Tips)
- 200 g silken tofu, cut into cubes (1.5 cm) (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 71 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 1.8 g
Alternative Rezepte
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Tiraccino
1 godz. 5 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Cucumber soup
25 min
Hot and sour soup
55 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Gluten free spinach and lemon pasta
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Artichoke and bean ragout
1h 30min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40 min
Cream of mushroom soup
20 min