Kompatible Versionen
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
oder 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
oder 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 26 g
- Ballaststoff
- 6.5 g
Alternative Rezepte
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Zucchini soup
25min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Green goodness soup
10min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Mushroom soup
30 Min
Cream of tomato soup
25min