Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pizzadeeg
- olijfolie om in te vetten
- 220 g water
- 1 tl suiker
-
2
tl instantgist
oder 20 g verse gist, verkruimeld - 400 g bloem
- 30 g olijfolie
- 1 tl fijn zout
De saus en het beleg
- 240 g kaas, medium-hard (bv. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g rode uien, in vier gesneden
- 200 g paprika, rode, in stukken
- 20 g olijfolie
- 250 g tomaten passata
- 30 g tomatenpuree
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
-
1
tl paprikapoeder (gerookt)
oder 1 tl zoete paprikapoeder - 1 snuifje cayennepeper, gemalen
- 1 tl suiker
- olijfolie om in te vetten
- bloem om te bebloemen
- 300 g spinazie, gehakt, diepgevroren en uitgelekt
- 4 eieren
- Nährwerte
- pro 1 porties
- Kalorien
- 1765 kJ / 422 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Kohlenhydrate
- 39.6 g
- Fett
- 20.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Keine Bewertungen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Vegetarisch medaillon
Keine Bewertungen
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Keftedes (gehaktballen)
Keine Bewertungen
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 godz.