Kompatible Versionen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
20
g sjalotten
oder 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optional)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18 g
- Kohlenhydrate
- 50 g
- Fett
- 24 g
- Ballaststoff
- 9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fideuá van groenten
40min
Stoofgerecht met tofu
30min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Brak ocen
Koolstoofpot met kalkoen
Brak ocen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Pastasalade met forel en groenten
Brak ocen
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Vastensoep
30min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen