Kompatible Versionen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
20
g sjalotten
oder 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optional)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18 g
- Kohlenhydrate
- 50 g
- Fett
- 24 g
- Ballaststoff
- 9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Avocadosap met dadels
5min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Sojabolognese
40min
Gnocchi Tricolore
35min
Miso carbonara udon noedels
25min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Crostini met champignons en fontinakaas
Keine Bewertungen