Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g boter, in stukken
- 60 g sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 220 g water
-
½
tl huisgemaakte vleesbouillonpasta, naar believen (zie tip)
oder ½ vleesbouillon blokje (voor 0,5 l) -
2
tl roze peperkorrels
oder 2 tl groene peper, vers, op azijn - 300 g nieuwe aardappelen, ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)
- olijfolie, om in te vetten
- 700 g lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 el water
- 150 - 200 g groene asperges, geschild en in stukken (3-4 cm)
- 1 wortel, in julienne
- 1 el whisky
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 60 g verse room
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protein
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 12.8 g
- Fett
- 29.3 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 godz. 25 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Hazelnootbavarois
6h 40 min
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Steak tartaar
30 Min