Geräte & Zubehör
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
51.5 g
Kalorien
2130 kJ /
509 kcal
Fett
30.5 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Zalmsoufflé
1 Std.