Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g uien, doormidden gesneden
- 200 g wortelen, geschild en in stukken
- 20 g olijfolie
- 500 g lamsschouder, ontbeend, in stukken (4-5 cm)
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl kaneel
- 2 snuifjes saffraan, gemalen
- ½ citroen
- 70 g honing
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 400 g griesmeel
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- water
- 100 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 60 g amandelen, gepeld
- 15 g koriander, fijngehakt
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3974 kJ / 950 kcal
- Protein
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 125 g
- Fett
- 30 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Couscous met lam en groenten
50 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Keine Bewertungen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10 min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14hod. 15min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.