Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g biber salçası
- 25 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 450 g su, oda sıcaklığında
-
500
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
oder 500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 1 ¼ tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ tk kimyon, toz
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1196.1 kJ / 286.2 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 17.6 g
- Ballaststoff
- 3.6 g
Alternative Rezepte
Orman Kebabı
1h
Etli Türlü
1h 20min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30 Min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Karnıyarık
1h
Etli Bamya
1h 10 min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Etli Biber Dolması
1h 20min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Köfte ve Domatesli Pilav
1h