Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g biber salçası
- 25 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 450 g su, oda sıcaklığında
-
500
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
oder 500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 1 ¼ tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ tk kimyon, toz
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1196.1 kJ / 286.2 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 17.6 g
- Ballaststoff
- 3.6 g
Alternative Rezepte
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1 Std.
Zeytinyağlı Taze Fasulye
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40 Min
Vejetaryen Pizza
Pas d’évaluation
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Pas d’évaluation
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
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Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
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Domates Soslu Bulgurlu Köfte (Bebek Yemeği)
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