Kompatible Versionen
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (optional)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Kohlenhydrate
- 49 g
- Fett
- 33.4 g
- Ballaststoff
- 8.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Balti coconut fish curry
50min
Seafood con arroz
45min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Spring greens with grapefruit
30min
Salmon kabsa
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Turmeric fish
30min
Superfood salmon salad
1h 5min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Spiced coriander prawns
25min
Jambalaya
35min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min