Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Kohlenhydrate
- 4.2 g
- Fett
- 32.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11.1 g
- Ballaststoff
- 3.8 g
- Natrium
- 631 mg
Alternative Rezepte
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Simple steamed salmon
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Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
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Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Lamb Moussaka
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Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
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Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
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Fish pie with cauliflower mash
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Zucchini lasagne
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Steamed fish with green mash
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Fish pie with mashed potato topping
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Warm cabbage dish
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