Geräte & Zubehör
Hot and sour soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
3 portion
Zutaten
-
water500 g
-
silken tofu shredded75 g
-
fresh bamboo shoots shredded10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, shredded10 g
-
pork tenderloin cut in thin strips30 g
-
carrots shredded10 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
potato starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
egg lightly beaten1
-
black rice vinegar2 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions chopped2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
410 kJ /
98 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Favourites
28 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Hakka Yam Abacus
20 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Summer seafood soup
45 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min