Geräte & Zubehör
Hot and sour soup
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
3 portion
Zutaten
-
water500 g
-
silken tofu shredded75 g
-
fresh bamboo shoots shredded10 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, shredded10 g
-
pork tenderloin cut in thin strips30 g
-
carrots shredded10 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
potato starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
egg lightly beaten1
-
black rice vinegar2 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
spring onions chopped2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
410 kJ /
98 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Favourites
28 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Curry Chicken
1 Std.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Sesame Crème
10 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Mapo tofu
15 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Summer seafood soup
45 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min