Geräte & Zubehör
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
-
onions cut in quarters350 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
raw squid rings1000 g
-
squid ink (approx. 12 g), dissolved in a little water3 portions
-
200 g white winebrandy200 g
-
water (optional)50 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
24 g
Kalorien
973 kJ /
234 kcal
Fett
10 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Spain
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Curry chicken
1 Std.
Hot and sour soup
20 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 Std. 20 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Curry Chicken
1 Std.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3 Std. 30 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Curry Fish
35 Min