Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Meatballs
- 350 g pork tenderloin, sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
-
2
spring onions, cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)
oder shallots, halved - 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 10 g toasted sesame oil, plus extra for greasing
- 1 large egg
- ½ Tbsp Chinese five spice powder
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 - 2 pinches dried chilli flakes (optional)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- water, for brushing
Vegetables and Noodles
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
oder 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water
- 1 carrot (approx. 100 g)
- 1 courgette (approx. 100 g)
- 1 pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)
- 50 g tinned bamboo shoots, drained
- 250 g dried Chinese egg noodles, fine
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1210 kJ / 289 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 10.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Cashew Chicken
45 Min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Pearl Rice Meatballs
2h
Moroccan Beef Stew with Couscous
40min
Chicken Pad Thai
20min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Mexican Spare Ribs
50min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min