Geräte & Zubehör
Barley, bacon and chorizo soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
bacon cut into cubes (2 cm)200 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)200 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
dried oregano to taste2 - 4 tsp
-
celery stalks cut into pieces (1 cm)3
-
carrots cut into pieces (1 cm)2
-
tomato paste80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
water1100 g
-
pearl barley200 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh flat-leaf parsley for garnishing3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1981.8 mg
Protein
17.4 g
Kalorien
1387.3 kJ /
330.3 kcal
Fett
14.7 g
Ballaststoff
9.5 g
Gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
27.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
One pot pasta with chorizo
35 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Pork meatballs with couscous
50 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min