Artichoke Tart - Torta di carciofi
TM6 TM5

Artichoke Tart - Torta di carciofi

4.8 (34 Bewertungen)

Zutaten

Pastry

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    oder vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 pinch fine sea salt
  • 100 g unsalted butter, cold, diced
  • 50 g milk
  • 1 egg white, lightly beaten

Filling

  • 100 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 100 g frozen spinach, defrosted, drained
  • 2 medium eggs
  • 2 egg yolks, from medium eggs
  • 250 g double cream
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g large black olives, pitted
  • 480 g tinned artichoke hearts, large, drained, halved (drained weight)

Nährwerte
pro 1 slice
Kalorien
1896.2 kJ / 453.2 kcal
Protein
13.4 g
Kohlenhydrate
29.9 g
Fett
32.2 g
Gesättigte Fettsäuren
18.7 g
Ballaststoff
4.8 g
Natrium
625.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte