Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
TM6 TM5

Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket

4.6 (30 Bewertungen)

Zutaten

Goat's Cheese

  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 12 fresh chives
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g soft goat's cheese
  • 80 g crème fraîche
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Walnuts, Beetroot and Rocket

  • 50 g walnut halves
  • 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
  • 180 g rocket leaves
  • 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
  • 2 pinches fine sea salt

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1016 kJ / 245 kcal
Protein
9 g
Kohlenhydrate
6 g
Fett
20 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Natrium
341 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte