Geräte & Zubehör
Seared tuna on chilli bean mash
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
red onion¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
red wine vinegar40 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing100 g
-
pickled capers (optional)1 tbsp
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g)800 g
-
tuna steaks4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves60 g
-
ciabatta bread cut into slices and toasted, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
804.4 mg
Protein
40.9 g
Kalorien
2347 kJ /
558.8 kcal
Fett
32.6 g
Ballaststoff
7.2 g
Gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Sicilian prawn salad
40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min