Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Kohlenhydrate
- 22.6 g
- Fett
- 32.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.4 g
- Ballaststoff
- 7.2 g
- Natrium
- 804.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Asparagus and pea omelette
20 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min