Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Kohlenhydrate
- 9.5 g
- Fett
- 19.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.1 g
- Ballaststoff
- 4.3 g
- Natrium
- 1351.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Sicilian prawn salad
40min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1h
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min