Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Kohlenhydrate
- 9.5 g
- Fett
- 19.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.1 g
- Ballaststoff
- 4.3 g
- Natrium
- 1351.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Coconut fish curry
1h 10min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min