Kompatible Versionen
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Kohlenhydrate
- 5.1 g
- Fett
- 18.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.1 g
- Ballaststoff
- 4.3 g
- Natrium
- 575.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Colourful quinoa salad
40min
Roasted eggplant
1sa 35 dk
Spring greens with grapefruit
30min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Green goddess pizza
1h 30min
Fresh fennel salad
10min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Raw cauliflower tabouli
30min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1sa 35 dk