Geräte & Zubehör
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
258.5 mg
Protein
9.2 g
Kalorien
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Fett
45.1 g
Ballaststoff
12.9 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
37.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Boba Cheesecake
6 Std. 45 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min