Kompatible Versionen
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Kohlenhydrate
- 37.8 g
- Fett
- 45.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7 g
- Ballaststoff
- 12.9 g
- Natrium
- 258.5 mg
Alternative Rezepte
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1sa 35 dk
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1sa 10 dk
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 dk
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 dk
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Steamed greens with lemon feta
20min