Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Kalorien
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Kohlenhydrate
- 0.9 g
- Fett
- 9.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.8 g
- Ballaststoff
- 0.3 g
- Natrium
- 264.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Béarnaise sauce
10 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min.
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h