Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Tavuk Marinasyonu
- 700 g tavuk göğsü, şeritler halinde kesilmiş (1 cm)
- 50 g limon suyu
- 1 tk toz tatlı kırmızı biber
Pesto
- 65 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 60 g fesleğen yaprağı
- 25 g dolmalık fıstık
- 1 diş sarımsak
- 110 g sızma zeytinyağı
- 1 tutam tuz
Tagliatelle ve Pişirme
- 1200 g su, haşlamak için
- 1 tk tuz
- 400 g makarna, kurutulmuş veya taze, tagliatelle cinsi
- 15 g zeytinyağı
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 50 g
- Kohlenhydrate
- 49.6 g
- Fett
- 28 g
Alternative Rezepte
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Keine Bewertungen
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Keine Bewertungen
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Keine Bewertungen
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Keine Bewertungen
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Linzer Turta
50 Min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40 min