Seafood Stew with Rice

Seafood Stew with Rice

4.5 21 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions

Zutaten

Rice
  • white rice
    300 g
  • water
    1300 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • olive oil
    25 g
    unsalted butter
Seafood Stew
  • garlic cloves
    2
  • fresh coriander leaves only
    3 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
  • fresh tarragon (optional) leaves only
    2 sprigs
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil
    50 g
  • peeled tomatoes quartered (see tip)
    200 g
  • green pepper cut in pieces
    80 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp fish stock paste, homemade, crumbled
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • tinned coconut milk
    400 g
  • large raw prawns, peeled peeled, fresh or defrosted from frozen
    500 g
    raw, medium-sized prawns, peeled, deveined, peeled, fresh or defrosted from frozen
  • fish fillets (e.g. haddock, sea bass), cut in pieces (approx. 5 cm)
    400 g
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
  • fresh chives snipped
    1 Tbsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1327 mg
Protein 48 g
Kalorien 2644 kJ / 632 kcal
Fett 18 g
Ballaststoff 3.3 g
Gesättigte Fettsäuren 3 g
Kohlenhydrate 67 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...