Geräte & Zubehör
Halibut with Apricot Chutney
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
apricot preserves3 oz
-
water divided23 oz
-
whole grain mustard1 tsp
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 ½ oz
-
4 sea bass fillets, (6 oz ea.)halibut fillets (6 oz ea.)4
-
fresh apricots pitted, halved and sliced3 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
34.5 g
Kalorien
1359.8 kJ /
325 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoff
4.8 g
Kohlenhydrate
40.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Spring Forward
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 Std. 45 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Beef Chili with Lemon Feta
30 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min