Vegan Turkish delight cheesecake
TM6 TM5

Vegan Turkish delight cheesecake

4.4 ( 14 Bewertungen )

Zutaten

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • filtered water for soaking
  • 1 tsp salt

Base

  • coconut oil for greasing
  • 60 g pecans
  • 1 tsp filtered water
  • 1 tsp rose water
  • 1 tbsp pure maple syrup
  • 4 pitted dates
  • 1 tbsp raw cacao powder
  • 1 tsp vanilla paste (see Tips)
  • 40 g shredded coconut

Filling

  • 80 g lemon juice
  • 150 g coconut cream
  • 100 g pure maple syrup
  • 1 tsp beetroot powder (see Tips)
  • 1 tsp agar agar powder
  • 2 - 4 tsp rose water to taste

Raspberry rose jelly

  • 60 g lemon juice
  • 1 ½ tsp agar agar powder
  • 3 - 4 tsp rose water to taste
  • 20 g pure maple syrup
  • 200 g fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
182.9 kcal / 768 kJ
Protein
3.2 g
Fett
13.2 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Ballaststoff
3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte