Geräte & Zubehör
Gluten free Mediterranean bread
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
15 slices
Zutaten
-
butter for greasing
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet120 g
-
flaxseeds (linseeds)1 tbsp
-
arrowroot flour140 g
-
salt2 tsp
-
guar gum (see Tips)2 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
water400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
grapeseed oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
-
pitted black olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
pitted green olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
sun-dried tomatoes cut into slices50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
409.7 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
82.7 kJ /
19.7 kcal
Fett
5.5 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h