Geräte & Zubehör
Jalapeño Popper Dip
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
Pepper Jack cheese or other spicy cheese, diced (2 cm)30 g
-
panko breadcrumbs15 g
-
onions quartered120 g
-
fresh jalapeño chillies stems removed, (3 whole, 3 halved)6
-
smoked bacon cut in pieces (2 cm)90 g
-
cream cheese450 g
-
artichoke hearts drained (1 x 400 g tin)220 g
-
mayonnaise120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6 g
Kalorien
1243 kJ /
297 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Baked Crab Dip
15 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Buffalo Ranch Dressing
5 Min
Apple Lime Vinaigrette
5 Min
Aji Verde Sauce
10 Min
Jalapeño Popper Dip
1 Std. 10 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Mushroom and Artichoke Dip
25 Min
Blue Cheese and Pear Dip
10 Min
Chorizo Dip
25 Min
Queso Fundido with Chorizo
45 Min
Polvorones - Wedding Cookies
1 Std. 30 Min