Geräte & Zubehör
Spinach Fatayers
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 2 Std.
8 pieces
Zutaten
Bread Dough
-
milk50 g
-
water130 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
vanilla pod1
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil15 g
Baharat Spice Mix
-
white peppercorns100 g
-
ground nutmeg1 Tbsp
-
cloves1 tsp
-
cardamom pods15
-
ground cinnamon2 tsp
Spinach Filling
-
lemon juice20 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
sumac (see tip)1 tsp
-
harissa paste1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
water100 g
-
fresh spinach leaves600 g
-
pine nuts30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
11 g
Kalorien
1333 kJ /
313 kcal
Fett
8 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lebanese cuisine
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Cheese sambousek
1 Std. 45 Min
Salmon kabsa
35 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Bulgur and Salmon Rolls
1 Std. 20 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Happy Veggie Empanadas
1 Std. 10 Min