Geräte & Zubehör
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std.
4 porsiyon
Zutaten
-
sarımsak30 g
-
taze biberiye5 dal
-
150 g jambon, dilimlenmişdomuz pastırması dilimlenmiş150 g
-
hindi budu, derisiz, kemikli800 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber3 tutam
-
zeytinyağı2 yk
-
su1300 g
-
patates parçalara bölünmüş (4 cm)600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
51 g
Kalorien
2174 kJ /
520 kcal
Fett
23 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1 Std. 45 Min
Medovik
3 Std. 30 Min
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1 Std. 35 Min
Bonfileli Ravioli Çorbası
30 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Keine Bewertungen
Sebze Suyu
3 Std. 15 Min
Köri, Kuru Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi (Coronation Chicken)
45 Min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1 Std. 10 Min
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 Min
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
35 Min
Biberiyeli Fırın Patates
1 Std. 10 Min