Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk

2.0 4 Bewertung
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 porsiyon

Zutaten

  • basmati pirinci
    250 g
  • su oda sıcaklığında
    1600 g
  • soğan ikiye bölünmüş
    120 g
  • diş sarımsak
    3
  • kırmızı chili biberi çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş
    1
  • ayçiçek yağı
    20 g
  • Tayland sarı köri ezmesi
    50 g
  • limon otu, taze
    2 adet
  • zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
    20 g
  • tavuk kalçası, derili, kemikli yakl. 6 adet
    1000 g
  • tuz
    ½ tk
  • konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
    210 g
  • kişniş, taze sunum için
  • kırmızı chili biberi dilimlenmiş, sunum için
  • misket limonu (optional) dilimlenmiş, sunum için

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 porsiyon

Natrium 411 mg
Protein 31.9 g
Kalorien 2683.3 kJ / 641.3 kcal
Fett 35.6 g
Ballaststoff 2.7 g
Gesättigte Fettsäuren 11.3 g
Kohlenhydrate 46.9 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...