Geräte & Zubehör
Summer Squash Flatbread
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
12 pieces
Zutaten
-
all-purpose flour plus extra to dust8 ½ oz
-
whole wheat flour3 oz
-
water6 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt divided½ tsp
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
garlic cloves2
-
green onions white and green parts, divided3
-
ricotta cheese6 oz
-
whole milk1 oz
-
red pepper flake (optional)¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
yellow squash thinly sliced rounds2 oz
-
zucchini thinly sliced rounds2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
6 g
Kalorien
669 kJ /
160 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Servings
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min
New Jersey Tomato Pie
45 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 Std. 5 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Vegetarian Chili
50 Min