Geräte & Zubehör
Spring greens with grapefruit
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
water plus extra for ice bath500 g
-
ice cubes for cooling
-
asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)350 g
-
zucchini cut into rounds (approx. 1 cm)200 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
-
olive oil30 g
-
pink grapefruits 50 g of juice and remaining segmented2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chia seeds2 tsp
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
walnuts cut into pieces40 g
-
sunflower seeds1 tbsp
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
fresh chives finely chopped2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
295.8 mg
Protein
7.4 g
Kalorien
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoff
7.5 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
9.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Zucchini
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Crunchy carrot salad
10 Min
Turmeric fish
30 Min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Israeli couscous salad
1 Std.
Sauerkraut salad
10 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min