Geräte & Zubehör
Savoury potato and onion bake
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra for sprinkling1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut into thin slices800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
11.6 g
Kalorien
1704.8 kJ /
405.9 kcal
Fett
25.8 g
Ballaststoff
6.6 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Tempeh bolognaise
30 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Pad see ew
30 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Mediterranean capsicums
2 Std.
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min