Veal pizzaiola

Veal pizzaiola

4.0 13 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
    500 g
  • olive oil
    40 g
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
    1 sprig
  • potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)
    250 g
  • garlic clove
    1
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • pitted Kalamata olives sliced
    40 g
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • broccoli broken into florets
    150 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 411.5 mg
Protein 30.4 g
Kalorien 1369.3 kJ / 327.3 kcal
Fett 13.7 g
Ballaststoff 4.6 g
Gesättigte Fettsäuren 2.2 g
Kohlenhydrate 21.4 g

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