Kompatible Versionen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Parmezaanse courgettes
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 60 g wit brood
- 1 ei
- 1 tl zout
- 500 g courgette, in staafjes (5 x 1 cm)
Mayonaise
- 150 g zonnebloemolie
- 1 ei
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 1 tl azijn
- 2 tl Dijon mosterd
- ½ tl zout
Zalmburgers
- 60 g sjalot, gehalveerd
- 1 el verse dragon, in stukken gescheurd
- 5 g verse dille
- 400 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken
- 80 g diepgevroren doperwtjes
- 1 el citroenzeste
- ½ tl zout
Om te serveren
- 2 el olijfolie
- 4 hamburger broodjes
- 160 g cherry tomaten, gehalveerd
- 8 groene slabladeren, om op te dienen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 4110 kJ / 982 kcal
- Protein
- 40 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Fett
- 68 g
- Ballaststoff
- 4.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pompoenrisotto met spek
25 min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Mallorcaanse vissoep
40 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Thaise burgers
30 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min