Matcha and raspberry swirled custard tarts
TM6 TM5

Matcha and raspberry swirled custard tarts

3.0 (6 Bewertungen)

Zutaten

Pastry case

  • 1 tbsp macadamia oil, plus extra for greasing
  • 10 g dried cranberries
  • 80 g pitted dates
  • 20 g pecans
  • 180 g raw almonds

Flavoured custards

  • 1 ½ tbsp freeze-dried raspberry powder (see Tips)
  • 2 tbsp boiling water
  • 1 ½ tsp matcha powder (see Tips)
  • 2 tbsp lemon juice
  • 400 g coconut milk
  • 40 g pure maple syrup
  • 1 tsp vanilla paste (see Tips)
  • 1 ½ tbsp gluten free cornflour
  • 2 tbsp filtered water

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1726.9 kJ / 411.2 kcal
Protein
8.6 g
Kohlenhydrate
19.8 g
Fett
32.8 g
Ballaststoff
5.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte